Dames en Heren, hooggeëerde Papbuiken en Papbuikinnen. Vraag jij jezelf ook wel eens af; wie of wat heeft mij voor het laatst de das omgedaan? Is deftig eten voor jou vent een broodje in de shoarmatent? Of is het de laatste tijd met alles wat je doet maar een beetje pappen en nathouden? Dat is dan vanaf dit jaar afgelopen. Dit jaar kun je namelijk je carnaval op een uiterst stijlvolle wijze beginnen en op een feestelijke manier afsluiten.

Op zaterdag 25 februari rollen wij voor jullie de Loop’r uit om carnaval in Papgat op een vorstelijke manier in te luiden tijdens het Loopgravers Galalalalala. Je leest het goed dit is niet zo maar een feest maar een Galalalalala. Oftewel een carnavalesk feest met een stijlvol karakter. Tijdens deze avond zullen niemand minder dan Prins Frits Pap d’n Urste en zijn Adjudant Bart diverse Papbuiken en Papbuikinnen onderscheiden voor hun jarenlange inzet voor carnaval in Papgat. Wij kunnen niet te veel loslaten, maar wel melden dat dit niet zo maar een onderscheiding zal zijn!

Ohja en zorg dat je op de hoogte bent van de etiquette die horen bij een Galalalalala.

Uiteraard is dat nog niet alles. Zoals het op een vorstelijke bijeenkomst gebruikelijk is worden hier altijd belangrijke mededelingen gedaan, zo is dat ook op het Loopgravers Galalalalala. De rayonhoofden in Olland zijn bij elkaar gekomen rondom de Loop en hebben geconcludeerd dat Bartlehiem, Hindeloopen en Bolsward dit jaar niet kunnen worden aangedaan op de schaats. CV de Loopgravers heeft daarom een alternatieve tocht uitgezet die je langs vijf stempelposten brengt en ondertussen van hartverwarmende sfeer voorziet. Papbuiken en Papbuikinnen breng jezelf in je allerbeste conditie voor de gezelligste kroegentocht van Brabant en omstreken:

Pappuh & Nathouwuh !!!
Koop voor € 8,- een echte Pappuh & Nathouwuh stropdas en neem deel aan de kroegentocht. De stropdas is goed voor 5 consumpties, 1 in elke deelnemende kroeg. Lekker voordelig dus! Met de stropdas om kun je kiezen uit Bier, Fris, Wijn of een borreltje Schrobbelèr. Het is de bedoeling dat je langs alle deelnemende kroegen trekt om zo in elke kroeg een consumptie te drinken. De kroegen staan op de stropdas gedrukt, elke kroeg waar een drankje is genuttigd wordt afgevinkt. Je hebt tijdens carnaval vanaf zaterdag t/m dinsdag de tijd om de stropdas vol te maken. Na het volbrengen van deze fantastische kroegentocht krijg je namens CV de Loopgravers een mooi aandenken.

Aan deze tocht doen geen wedstrijdrijders mee dit is enkel voor recreanten. Wil je toch á la Max in Pole-postion aan de start verschijnen? Zorg dan dat je zaterdag 25 februari in de Loop’r in Olland bent en koop je Pappuh & Nathouwuh stropdas dan wordt je door ons vorstelijk beloond!

Proefiteer en Loop gesmeerd!!!
Voor meer informatie zie www.loopgravers.nl/gala